SNSD: Druženje aktivista na Stevića mlinu

0

U okviru redovnih aktivnosti koje provodi Opštinski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata Dervente prošlog vikenda je organizovano druženje članova, aktivista i simpatizera ove stranke na izletištu Stevića mlin.

snsd 1

Stotinjak prisutnih, najvećim dijelom članova Mladih socijaldemokrata Derventa, iskoristilo je ovaj skup za druženje sa predsjednikom OO SNSD-a Miloradom Simićem i lokalnim rukovodstvom stranke, te za upoznavanje sa aktivnostima i izazovima koji očekuju partiju u budućem radu i djelovanju. Pored dobrog druženja, omladinci i oni nešto stariji, lijepo vrijeme su iskoristili za igranje odbojke, ribolov i kampovanje, a u tome su im se pridružili i kolege iz OO Mladih socijaldemokrata susjednog Prnjavora.

Osim rukovodstva OO SNSD-a Dervente, okupljanju su prisustvovali i derventski narodni poslanici Igor Žunić i Vesna Jungić, te ministar ekonomskih odnosa i regionalne saradnje Zlatko Klokić i Vesna Dalšašo Lepir, delegat u Vijeću naroda Republike Srpske.

 snsd 3

snsd 2

 OO SNSD Derventa/ Foto Nikola Kulaga

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti sledeće HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code