Vijesti Politika Бореновић и Иванић посјетили Црнчу: Обезбиједићемо достојанствен и одржив живот на селу

Бореновић и Иванић посјетили Црнчу: Обезбиједићемо достојанствен и одржив живот на селу

0

Свако домаћинство заслужује да нормално живи од свог рада и вријеме је да селу вратимо достојанство, поручио је предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић у дервентској МЗ Црнча, гдје је заједно са почасним предсједником ПДП-а Младеном Иванићем присуствовао трибини на позив делегата у Дому народа Републике Српске Милана Ђукића.

Бореновић је говорио о ПДП-овом програму Обнова Републике Српске и нагласио да пољопривредни потенцијали које посједујемо нису искориштени у довољној мјери.

Ми можемо, знамо и хоћемо да обезбиједимо достојанствен и одржив живот на селу низом системских мјера, већим издвајањима за подршку пољопривреди и адекватним управљањем пољопривредним подстицајима, рекао је Бореновић.

Када је ријеч о предстојећим Општим изборима, Бореновић сматра да ту нема никакве дилеме.

Идемо у народни побједнички седми октобар да изаберемо Вукоту Говедарицу за предсједника Републике Српске, а Младена Иванића да потврдимо за српског члана Предсједништва БиХ, истакао је.

Почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић поручио је да се Република Српска се не чува празном причом, већ мудрим, стабилним и јасним дјеловањем у Бањалуци, Сарајеву, Москви, Бриселу, Вашингтону…

Мој кабинет и ја смо више од године вриједно радили на спријечавању ревизије пресуде против Србије и успјели смо у том задатку који је имао историјску важност за наш народ с обје стране Дрине. Заштитио сам Дан Републике Српске. А на међународном плану, посебно сам поносан на то што сам обуставио извоз оружја у Украјину, што је и предсједник Путин знао посебно да цијени, навео је Иванић, те додао да ће на исти начин наставити да чува достојанство Републике Српске и у наредне четири године, када уз подршку народа поново буде изабран за црпског члана Предсједништва БиХ.

ОО ПДП Дервента

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here