Vijesti Politika Дервентски социјалисти домаћини састанка предсједника општинских и градских одбора странке – ФОТО

Дервентски социјалисти домаћини састанка предсједника општинских и градских одбора странке – ФОТО

0

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић, након данашњег састанка у Дервенти, рекао је да је ова странка за 30 година постојања оправдала своју друштвену улогу и дала немјерљив допринос укупном расту и развоју Републике Српске.

Ђокић је рекао да се све то огледа у укупном друштвеном напретку, расту економије, јачању институција, у међународној афирмацији и јачању положаја Републике Српске.

Успјели смо политичким дјеловањем да се изборимо да Република Српска буде социјално праведна. Наша идеја је у основи борба за социјалну правду, али наравно да та борба не може престати и никада нећемо бити задовољни оним што смо до сада постигли, морамо увијек трагати за новим рјешењима и већим резултатима, рекао је Ђокић.

Према његовим ријечима, за 30 година постојања СП-а један од важнијих циљева је била и сарадња са матицом Србијом.

СП је настала на платформи и програму Социјалистичке партије Србије. Ми смо једине двије партије које дјелују између двије републике, имају максималну везу и које не само да се ослањају једна на другу, већ живе заједнички политички живот, дјеле исте политичке вриједности, додао је Ђокић.

Он је навео да ће у Бањалуци 17. јуна бити одржана свечана академија на којој ће бити ријечи о 30 година политичког дјеловања СП-а и ономе што ће радити у будућности.

Ђокић у Дервенти учествује на састанку са предсједницима и секретарима општинских и градских одбора СП-а, на којем разговарају о актуелним политичким кретањима, улози те партије и како да својим политичким дјеловањем помогну у наставку тренда раста и развоја Српске.

Домаћин састанка је Градски одбор СП-а чији предсједник Славен Гојковић пожелио је добродошлици свима, уз напомену да се по трећи пут у Дервенти одржава веома значајан састанак.

Социјалистичка партија

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here