Vijesti Sport Сутра пето издање Јесење хуманитарне крос трке у организацији АК “Сан”

Сутра пето издање Јесење хуманитарне крос трке у организацији АК “Сан”

0

Атлетски клуб “Сан” и Удружење родитеља дјеце са сметњама у физичком и психичком развоју “Невен” из Прњавора у недељу, 9. октобра, организују пету Јесењи хуманитарнну крос трку “Прњавор 2022”.

Крос ће имати хуманитарни карактер и сва прикупљена средства ће се усмерити центру “Невен”.

Имајући у виду дугу традицију организације крос такмичења у Прњавору, наш клуб одлучио је да и ове године организује крос такмичење, које ће бити отвореног карактера са могућношћу учествовања свих атлетских клубова и ученика основних и средњих школа и предшколских установа, рекреативаца и ветерана, као и дјеце са сметњама у физичком и психичком развоју из Републике Српске , Босне и Херцеговине и региона, кажу у АК “Сан”.

Такмичење ће бити организовано у Спортско рекреационом центру Борик у Прњавору, на трим стази код Ловачког дома у Прњавору у почетком у 13 часова.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here