Vijesti Politika Centralni miting SNSD-a: “Dervenćani su prepoznali ono što radimo” – VIDEO

Centralni miting SNSD-a: “Dervenćani su prepoznali ono što radimo” – VIDEO

4

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinici četiri Igor Žunić kaže da je Derventa jedan od bastiona SNSD-a.

On je naveo da je Derventa privredni grad, a da dok SNSD nije došao na vlast, a dok Dodik i Cvijanovićeva nisu stali iz čitavog ambijenta, to nije bilo tako.

Ponosan sam što učestvujem u razvoju Dervente, na ono što smo uradili i na lokalnu vlast. Siguran sam da građani to dobro prepoznaju, rekao je Žunić u Derventi, gdje je večeras održan centralni predizborni skup Gradskog odbora SNSD-a.

Sinoć su u Derventi predstavljeni kandidati SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice četiri i za Parlamentarnu skupštinu BiH.

Derventa Cafe – politički marketing

 

 

4 KOMENTARI

  1. Kad je to privredni napredak šta je onda rasulo i raspad sistema.Hala više se,kao, traži a brojni lokali i hale u paučini i korovu.seljaci neće da rade zemlju,sve propada.

  2. Djeca iz O.Š. Nikola Tesla idu u srednjoškolski centar konstantno u drugu smenu. Kući se vraćaju oko 19 časova. Na leđima torbe preteške. Sjeverna Koreja. Bastion lopovluka.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here