Vijesti Politika Demokratska partija na strani opozicije

Demokratska partija na strani opozicije

0

Dana, 29.04.2012 u Banja Luci je održana Skupština  DP na kojoj  je donesena odluka o učestvovanju DP na lokalnim izborima koji će se održati u oktobru 2012. godine. Takođe usvojena je i Deklaracija o djelovanju DP u narednom periodu u kojoj se navodi da će Demokratska partija u periodu do opštih izbora koji će se održati 2014. godine djelovati opoziciono u Narodnoj skupštini Republike Srpske javno manifestujući protivljenje svakom pogrešnom segmentu politike vladajuće koalicije u RS. Naglašeno je da DP ostaje dosljedna principima nacionalnih i građanskih sloboda, vladavine prava, tržišne ekonomije.

Demokratska partija - Dragan Cavic

Opštinski odbor DP Derventa  aktivno radi na pripremama za predstojeće lokalne izbore kao i na širenju stranačke infrastrukture na području opštine Derventa.

U proteklom periodu osnovani su Mjesni odbori DP u Novom naselju za čijeg je presjednika izabran Boško Marjanović i u Kostrešu za čijeg je presjednika izabran Milenko  Beuković.

Formiran je i odbor mladih DP za čijeg presjednika je izabran Dejan Railić a takođe u Opštinski odbor je uključen i Živanić Slobodan. Sledeće lokalne izbore DP vidi kao priliku da se stanje u društvu mijenja demokratskim i političkim sredstvima.

Opštinski odbor DP Derventa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here