Vijesti Politika Formiran Aktiv penzionera: Sporazum DNS-a i Penzionerske stranke RS dobio potvrdu i...

Formiran Aktiv penzionera: Sporazum DNS-a i Penzionerske stranke RS dobio potvrdu i u Derventi

12

Opštinski odbor Demokratskog narodnog saveza Derventa na sinoćnjem sastanku formirao je Aktiv penzionera ove stranke, dvadesetočlano tijelo koje će se u narednom period baviti pitanjima od značaja za stariju populaciju.

Povod za provođenje ove inicijative bilo je potpisivanje sporazuma DNS-a sa Penzionerskom strankom Republike Srpske o punoj podršci tokom predstojećih izbora.

Na ovaj način pruža se šansa našim penzionerima da učestvuju aktivno u izbornom procesu i iskoriste svo svoje iskustvo i znanje. Implemetiramo generalni sporazum DNS i Partije penzionera RS potpisan početkom avgusta u kojem ova partija pruža bezrezervnu podršku kandidatima ispred DNS-a, rekao je kandidat ove stranke iz IJ 4 Dragan Pajić.

Jedan od članova ovog tijela je i Dragoslav Jovičić, jedan od penzionera sa kraćim stažom, nekadašnji zaposlenik MUP RS.

Pristupio sam DNS-u jer sam tu stranku prepoznao kao partiju koja može poboljšati i unaprijediti trenutno stanje. To se odnosi i na populaciju penzionera i radnika, ali i želja da se obezbijede uslovi za normalan život i spriječavanje odlaska mladih. Za nas je važno pitanje i zdravstva, rekao je član Aktiva penzionera DNS-a Dragoslav Jovičić.

Pored Pajića, sastanku je prisustvovao predsjednik OO DNS-a Miro Simić i predsjedni IŠ Radomir Džigerović, kao i drugi istaknuti članovi stranke.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

12 KOMENTARI

 1. Pajić želi penzionerima da ukine pravo glasa, a sad se ujedinio sa njima i nada se da će mu pomoći da upadne u narodnu skupštinu. Izgleda se on drži one čuvaj prijatelje blizu a nepirijatelje još bliže.

  • Ja znam da ce beli Mag odrzati svoju rec!
   Njegova rec je poput stene…
   Njegova dela su upisana u kamenu.
   Njegova refleksija ce nas provesti kroz kameni put do mira i prosperiteta.
   Ovo je samo jedan korak uz taj put…
   Nemoj da brines moj covece, radnice, napacene duse i slomljenih ledja, doci ce dan kada ce tvoj glas da vredi onoliko koliko i zasluzujes!!
   A ne tamo neki pipaci leba sto ne rade nista da nam kroje sudbinu!

   SA BELIM MAGOM DO KRAJA!
   Pobeda!

 2. Stara kineska poslovica kaze drzi svoje prijatelje blizu a neprijatelje jos blize.
  Zbog ovakvih sahovskih poteza i teba podrzati Pajica..
  Svi mi znamo za njegove stavove po pitanju penzionera koje je iznosio na televiziji ali svestan sistema u kome zivimo zna da mora prvo da ih pripoji sebi a onda plot twist gospodo 🙂
  Pajke Kasparove!!! dao Bog Putine!

 3. Izađem napolje na onoj vrućini opali me sunce i srušim se. Anđeli su već bili došli po mene, prepustio sam se znao sam šta je na snazi. Dok sam se pozdravljao sa zemljom i svojim tjelom slučajno sam se zadnji put okrenuo i vidjeo svijetlo, znao sam da se tu radi o nekoj refleksiji. Vidjeo sam nekog momka prosperitetnog stajao je na kraju mog tunela. Odmah sam odlučio da se vratim i da dam svoj glas podrške tom momku. Pajić mi je život spasio.

 4. Vi penzioneri džaba se udružujete sa nama obrazovanim i radno sposobnim. Uskoro ćete ostati bez svega. Pa fino na polje i motikicu lagano da sebi proizvedete hranu jer Pajić neće moći da gleda da ste gladni.

 5. To je nas pajic samo ostro ali domacinski…
  Vidi se po slici, fino si im sipao sok i udario malo po slanim stapicima..
  Sad im fino objasni da je njihovo vreme proslo…
  nek ti daju glasove i cute dok sredis ovu drzavu
  pa makar kroz jedan kejs stadi morao da dokazes da ovu demokratiju treba urediti iz korena!

  NAPRED PAJKE!

 6. Pajić je izvrstan orator i na njegovim nastupima vidi se ta želja da ga ima u javnosti i da u društvu bude viđen kao neko bitan ko donosi odluke i doprinosi nečemu što se dešava, iako su često stvari o kojima priča i njemu samom nedovoljno poznate. Ili su potpune gluposti, kao kada je na jednoj televiziji pričao kako penzionerima treba da se oduzme pravo glasa, što je na neki način potvrda njegovih razmišljanja o politici koja su potpunoj suprotnosti sa ikakvim ozbiljnim programima, a najprije sa zdravim razumom. Hoću da kažem da lupa kao maksim po diviziji. Naravno to je nešto što ovaj momak ima pravo da želi budući da je jedini uslov da se bavi politikom to da ima više od 18 godina, a Dragan M. Pajić taj uslov zasigurno ispunjava. Pored toga, poslovi kancelarijskog moljca su odličan preduslov za politiku, jer nemaju dodirnih tačaka sa poslom i životom uopšte, zato narod masovno napušta ognjišta jer ljudi poput njega se kao nekako probiju. Dobra stvar je da su komentari na ovom sajtu kao i sam kandidat Pajić itekako komični, tako da svojim istupima on i uveseljava narod Dervente i to mu svi treba da priznaju i čestitaju. Samo naprijed sa svim aktivnostima Dragane. Predlažem da mu poslije izbora skupimo novca za pokloničko putovanje po zapadnim zemljama, kako bi imao još neku galeriju fotografija sa raznih govornica pošto je ljubitelj dobrog ambijenta i komada drveta, kao i turističkih obilazaka mnogo važnih mjesta. To bi mu njegova stranka mogla platiti jer djeluju i kao turistička agencija. To je nešto što je prednost ako bolje rezmislim.

  Ugodno večer svima

 7. Zašto nije kandidat Džigerović? Pošten čovjek, borac, radnik…. Šta će nama kandidati iz Vlasenice??????

 8. Meni je upitna anonimnost ovih komentara. Mi moramo u obavezno polje da upisemo nas e-mail koji ostaje zauvjek zapisan na serveru. Znaci ko dodje do nasih mejlova zzna i nas identitet preko IP adresa. Poznavajuci Pajica i njegove super veze u MUP RS i Tuzilastvu lako moze doci do nasih identiteta. Posle toga moze nam biti neprijatna svaka kafa u gradu kada ga sretnemo. Ovi komentari su navlakusa za naivne.

  • `Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.`

   Ako pazljivo procitate ovaj paragraf iznad polja za pisanje komentara treba da vam je jasno da nisu potrebne super veze u MUP-u ili Tuzilastvu da dodjete do ovih informacija.
   Dakle vas komentar koji bi trebao da zvuci kao pretnja, jer inicirate da ste na polozaju koji vam omogucava a i da ste u stanju da zloupotrebite isti pa cak i na mestu gde vam nije ni potreban polozaj vec na to imate pravo kao i recimo svaki prosecni ratar, pretvara ovaj vas zastrasujuci komentar u smesnu lakrdiju.

   Ko se ponasa kao bot na internetu i internet se i sprda sa njim kao sa botom… tako vam je to na internetu…

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here