Vijesti Politika Formirana nova skupštinska većina predvođena SNSD-om – VIDEO

Formirana nova skupštinska većina predvođena SNSD-om – VIDEO

2

 

Odbornik Socijalističke partije Srpske Nikola Nedinić napustio je koaliciju SDS-PDP-DNS-HS, rekao je na jučerašnjoj konferenciji za medije tokom 10. sjednice Skupštine grada Derventa.

Sudeći prema rezultatima glasanja tako je nakon gotovo godinu dana prekinuta “kohabitacija” između gradonačelnika Milorada Simića (SNSD) i skupštinske većine predvođene SDS-om.

Odlučio sam da obavijestim javnost da izlazim iz dosadašnje skupštinske većine i da ću u budućem periodu podržavati sve dobre projekte za Grad Derventu, kao što je Osinjski vodovod, koji je veoma značajan za naš grad, poručio je Nedinić.

Simić nije krio zadovoljstvo ovakvim raspletom.

Usvojili smo strateške dokumente poput Budžeta, a konačno smo izabrali i zamjenika gradonačelnika Sinišu Jeftića. Odbornici su podržali moju inicijativu da novčano podržimo medicinske radnike u Derventi. Veoma sam zadovoljan novom većinom i čestitam mladom odborniku na odluci i što je prepoznao šta Derventi treba, poručio je Simić.

Podršku Nediniću dali su i koalicioni odbornici Socijalističke partije Slaven Gojković, Ujedinjenjene Srpske Miodrag Tešencić, NDP-a Zoran Milojević i HDZ-a Marjan Kljajić.

Derventa Cafe

2 KOMENTARI

  1. Koliko je uzeo para.Tu su sve u društvu lopova..Meni je Šumarija pokrala desetak stabala kad su sjekli šumu za Đurića.Kao međa je nejasna a zvao sam geometra Šumarijskog da nas razmeđi.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here