Vijesti Politika Ima razloga za slavlje

Ima razloga za slavlje

0

Opštinski odbor Demokratskog narodnog saveza Derventa, proslavio je svoju krsnu slavu, Svetog velikomučenika Dimitrija – Mitrovdan.

Ima razloga za slavlje 1

Slavskom veselju prisustvovali su članovi opštinskog odbora, članovi i simpatizeri stranke, te gosti iz SNSD, zamjenik načelnika opštine Igor Žunić, predsjednik opštinskog odbora SPRS Dušan Rašić i predsjednik Boračke organizacije opštine Derventa, Boro Dobrilović.

Na slavskom ručku obavljeno je osvećenje krsnog žita, te lomljenje slavskog kolača i po običaju uručeno je poštenje gostima.

Ima razloga za slavlje 2

– Možemo biti zadovoljni rezultatima koje smo postigli u izbornoj aktivnosti jer u opštinskom parlamentu imamo dva odbornika, koji će zastupati intrese DNS, odnosno narodne intrese, jer naši stavovi proizilaze iz mišljenja koje predlaže narod, rekao je predsjednik Opštinskog odbora DNS Derventa Miro Simić prilikom besjede i uručenja zdravice.

Ima razloga za slavlje 3

Po običaju kada se slavi, onda se ističu i rezultati, uspjesi koji su postignuti u predhodnom periodu, pa je član predsjedništva DNS opštine Derventa Savko Pećić predstavio novoizabrane odbornike Miroslava i Dragu Simića, čestitao im izbor i poželio uspješan i plodan rad.

Z. B. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here