Politika Lokalni izbori 2020 Lokalni izbori 2020: Određena biračka mjesta, u borbi za mandate 350 kandidata

Lokalni izbori 2020: Određena biračka mjesta, u borbi za mandate 350 kandidata

0

Opštinska izborna komisija Derventa, na 90. sjednici održanoj 9. septembra 2020. godine, donijela je Odluku o određivanju biračkih mjesta na području opštine Derventa za sprovođenje Lokalnih izbora u BiH 15. novembra 2020. godine.

Za sprovođenje Lokalnih izbora u BiH 2020. godine Opštinska izborna komisija Derventa određuje 42 redovna biračka mjesta na području opštine Derventa, od kojih su tri dvojna (nosiće oznake „A“ i „B“), stoji u odluci OIK Derventa.

Opštinska izborna komisija odredila je jedno biračko mjesto za glasanje u odsustvu, koje će biti ovlašćeno i za izdavanje nepotvrđenih glasačkih listića. Lokacija ovog biračkog mjesta je u prostorijama JU Narodna biblioteka „Branko Radičević“ Derventa, Ul. Trg oslobođenja.

Birači koji se nalaze na biračkom spisku za lično glasanje u opštini prebivališta iz 1991. godine, glasaju na redovnom biračkom mjestu Grad XII koje se nalazi u Osnovnoj školi „Nikola Tesla“ Derventa, Ul. Trg oslobođenja bb.

Centralna izborna komisija BiH objavila je Preliminarnu kandidatsku listu za Lokalne izbore 2020 prema kojoj će na izborima u Derventi učestvovati 23 politička subjekta i gotovo 350 kandidata.

Biračka mjesta (kliknuti da se uveća):

Preliminarna lista kandidata (kliknuti da se uveća):

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here