Politika Opšti izbori 2018 Milijan Živković, kandidat NDP-a: Tražiti i predlagati najbolja rješenja za probleme kojima...

Milijan Živković, kandidat NDP-a: Tražiti i predlagati najbolja rješenja za probleme kojima su se dugo ”okretala leđa”

2

Milijan Živković, kandidat Narodnog demokratskog pokreta za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici 4, rođen je 13. avgusta 1984. godine u Derventi. Po zanimanju je diplomirani ekonomista i zaposlen u struci. Oženjen, otac dvoje djece.

Zašto sam se kandidovao?
Nikoga ne podcjenjujem ali smatram da moj „interes“ u Republici Srpskoj niko ne može zasupati kao što ću ja lično. Nisam izabrao put odlaska u neku zapadnu zemlju, kao pojedinci moje generacije, nego put na kojem želim dati doprinos za razvoj naše Republike Srpske. Kako ona bude napredovala i razvijala se u svim segmentima društva, pružiće egzistenciju i budućnost mladima i budućim naraštajima. Nisam ušao u politiku da se bavim drugima na način da kritikujem aktuelne situacije i da ukazujem samo na ono što nije dobro, već sam ušao u politiku da se suočim sa problemima koji su dugo ignorisani, tu sam da tražim i predložim najbolja rješenja za probleme kojima su se dugo ”okretala leđa”.

Zašto NDP?
Jednostavan je razlog, u ovoj stranci imam pravo, kao i moje kolege, na svoje mišljenje i dok god je tako dio sam ideje tri koraka za bolju Srpsku, ekonomija, budućnost i pravda. Da sam dio najboljeg tima dokazuje da NDP ima sve veću podršku građana od izbora do izbora.

Šta poručujete biračima?
Svi protekli izbor, pa i ovi, su istorijski jer promjene ne dolaze same, naša dužnost a i pravo je da ih sebi izaberemo. Prestanimo prigovarati, pokrenimo se i pokažimo sebi a i drugima da možemo i hoćemo bolje. Bolja budućnost se ne čeka nego se sada stvara.

Derventa Cafe – Opšti izbori 2018

2 KOMENTARI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here