Vijesti Politika Miting SNSD-a Derventa: Borićemo se za status grada

Miting SNSD-a Derventa: Borićemo se za status grada

0

14368641_616195155251832_8363417202980754246_n

U prisustvu velikog broja simpatizera, uz podršku najvišeg rukovodstva stranke, derventski Savez nezavisnih socijaldemokrata održao je centralni promotivni skup na kojem je predstavljen kandidat za načelnika opštine Milorad Simić, kao i odbornička lista ove stranke za predstojeće lokalne izbore.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Derventa Milorad Simić rekao je da se posebno ponosi time što je naša opština jedna od najboljih destinacija za ulaganje, što je zasluga čitavog tima ljudi, a potvrđeno od velikog proja stranih investitora koji ovdje posluju.

– Radili smo pošteno i transparentno i po tome smo prepoznati, kao i po najnižem zaduženju, najvećem broju zaposlenosti, najmanjoj administraciji, dobrom stipendiranju. Ove godine ulažemo 13.000.000 maraka , od čega je 4,5 miliona sopstvenih sredstava, a sve to zahvaljujući domaćinskom raspolaganju novcem. Mi smo se već dokazali, što nam daje za pravo da vjerujemo u našu izbornu pobjedu, rekao je kandidat za načelnika opštine Milorad Simić, dodajući da će se boriti da Derventa dobije status grada i vraćanje institucija.

Šef Izbornog štaba SNSD-a Igor Žunić pozdravio je uvažene goste, a govoreći o odborničkoj listi, istakao je da se radi o spoju mladosti i iskustva.

1

OO SNSD Derventa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here