Vijesti Politika Na 5. sjednici Skupštine o 33 tačke dnevnog reda

Na 5. sjednici Skupštine o 33 tačke dnevnog reda

1

Predsjednik Skupštine opštine Derventa Marijan Kljajić sazvao je 5. sjednicu Skupštine opštine Derventa za utorak, 28. februara 2017. godine, sa početkom u 10 časova.

Za Dnevni red 5. sjednice predložene su 33 tačke, između kojih će se razmatrati Prijedlog Programa rada Skupštine opštine Derventa za 2017. godinu; Prijedlog odluke o prihvatanju dodatnog kreditnog zaduženja po Hitnom projektu oporavka od poplava; Prijedlog odluke o izradi dijela Regulacionog plana „INDUSTRIJSKA ZONA“; Prijedlog odluke o prosječnoj konačnoj cijeni m2 korisne površine stambenog i poslovnog prostora na području opštine Derventa u 2016. godini; Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o proširenim pravima iz socijalne zaštite, Prijedlog odluke o prodaji neposrednom pogodbom neizgrađenog gradskog građevinskog zemljišta u svojini opštine Derventa radi oblikovanja-kompletiranja građevinske čestice „NADA“ d.o.o. Derventa i Prijedlog odluke o raspisivanju Javnog konkursa za izbor i imenovanje direktora Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Derventa.

Odbornici će razmatrati više informacija iz različitih oblasti i dva izvještaja i to Izvještaj o realizaciji Programa zajedničke komunalne potrošnje za 2016. godinu i Izvještaj o radu Odbora za žalbe Opštine Derventa. Pred odbornicima će se naći Informacija o radu Pravobranilaštva Republike Srpske – Sjedište zamjenika u Doboju za period 01.01. do 31.12. 2016. godine za Opštinu Derventa, Informacija o stanju javnog reda i mira, bezbjednosti građana i imovine na području opštine za period januar-decembar 2016. godine, Informacija o stanju u oblasti snabdijevanja električnom energijom, Informacije o upisu učenika i stručnoj zastupljenosti nastavnog kadra u školskoj 2016/2017. godini u osnovnim školama, Informacija o registraciji zajednica etažnih vlasnika i Informacija o realizaciji privatizacije državnih stanova i korišćenju neotkupljenih stanova.

Na 5. sjednici Skupštine naći će se više kadrovskih rješenja koja se odnose na razrješenje vršioca dužnosti načelnika odjeljenja Opštinske uprave i imenovanje načelnika odjeljenja nakon sprovedenog javnog konkursa, imenovanje člana Odbora za žalbe Opštine Derventa kao i imenovanje Komisije za izbor koja će sprovoditi postupak po Javnog konkursu za izbor i imenovanje direktora Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Derventa. Prema prijedlogu, Odjeljenje za finansije preuzeće Mile Strinić, inspekcijske poslove Mile Tadić, dok će odjeljenja za stambeno-komunalnu oblast i prostorno uređenje i dalje voditi Goran Jevtić, odnosno Ljubica Bećarević.

Dnevni red:

Download (PDF, 148KB)

derventa.ba

1 komentar

  1. Već se uveliko pisalo kako ovaj portal širi neistine i objavljuje samo ono što je u interesu SNSD-a kome i sam pripada.
    Nigde u svetu se dnevni list ili online portal a čiji urednik je član jedne političke partije ne uzima i ne treba uzimati za ozbiljno.
    Sve informacije koje objavljujete su neproverene i lažne!

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here