Vijesti Magazin Niče stambeni kompleks “Sorelle”: Izgradnja teče po planu, rezervisana većina stanova –...

Niče stambeni kompleks “Sorelle”: Izgradnja teče po planu, rezervisana većina stanova – FOTO

0

Izgradnja Stambeno-poslovnog kompleksa “Sorelle”, kojeg čine objekti “Sara” i “Tara”, na atraktivnoj lokaciji u samom centru grada, teče planiranom dinamikom uprkos poteškoćama koje je brojnim domaćim i stranim građevinskim firmama donijela pandemija novog virusa korona.

Ovaj moderni kompleks, koji se gradi po zadnjim građevinskim i estetskim standardima, nalazi se u centru grada, u Ulici Jovana Dučića, u neposrednoj blizini “Partizanovog” igrališta, hotela “Biser” i Predškolske utanove “Trol”.

Zbog svega toga ovaj kompleks pruža izuzetno komforan način urbanog življenja što su već prepoznali naši brojni klijenti. Do sada je rezervisano 37 stanova, a slobodna su još tri stana, površine od 70 do 120 kvadrata (penthaus), sa prelijepim panoramskim pogledom na čitav grad. Cijena kvadrata je 1.490 maraka sa PDV-om po sistemu “ključ u ruke”, kažu u preduzeću “MB Motors” d.o.o, iza kojeg su već završeni projekti stambeno-poslovnih objekata Villa Park i Villa Medika.

Ovo derventsko preduzeće trenutno gradi i savremeni stambeno-poslovni objekat sa 5 poslovnih prostora i 34 stana u Šamcu.

Sve informacije zainteresovani mogu dobiti na telefon 066 070 050 ili e-mail [email protected].

Derventa Cafe – reklamni tekst

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here