Vijesti Politika Nova stranka neće sa HDZ-om

Nova stranka neće sa HDZ-om

0

 Ninoslav Sušilovac, predsjednik Posavske stranke – nove hrvatske stranke u BiH sa sjedištem u Orašju, izjavio je da su mogući koalicioni razgovori ove stranke, ali tek nakon provedenih izbora i dodao da ova stranka neće razgovarati sa onima koji su Posavinu doveli do katastrofalnog stanja, među kojima je i HDZ BiH.

Posavska stranka

Sušilovac je u izjavi novinarima poručio predsjedniku HDZ BiH Draganu Čoviću da nema šta da traži u Posavini i ne treba da računa na glasove Posavaca.

On je istakao da će ova stranka djelovati na programskim načelima koja će biti na regionalnoj, socijalnoj, proevropskoj, demokratskoj i pronarodnoj orjentaciji.

Sušilovac kaže da će ova stranka djelovati u svim opštinama u Posavini od Dervente do Brčkog.

Tekst: Srna

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here