Vijesti Politika Objavljeni preliminarni rezultati izbora za savjete mjesnih zajednica

Objavljeni preliminarni rezultati izbora za savjete mjesnih zajednica

1

Gradska izborna komisija objavila je preliminarne rezultate izbora za članove 39 savjeta mjesnih zajednica u Derventi koji su održani juče.

Gradska izborna komisija konstatuje da u Mjesnoj zajednici Dažnica izbori nisu uspjeli jer na izbore nije izašao dovoljan broj birača propisan Statutom grada Derventa tako će se za ovu Mjesnu zajednicu održati ponovni izbori dana 29. oktobra, saopšteno je iz GIK-a.

Prema ovim rezultatima, u 19 mjesnih zajednica će sve članove ili većinu imati kandidati koje je predložio SNSD, dok su kandidati SDS-a dobili najviše glasova u jednoj mjesnoj zajednici. U preostalih 18 mjesnih zajednica savjete će činiti kandidati predloženi ispred grupa građana.

Nakon objavljvanja potvrđenih rezultata, održaće se sjednice izabranih savjeta na kojima će članovi birati predsjednike savjeta.

Pored Dažnice, izbori nisu održani u Trstencima, Gornjem Višnjiku i Kostrešu.

Download (PDF, 462KB)

Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here