Politika Opšti izbori 2018 OO NDP Derventa: Spremni za Opšte izbore 2018

OO NDP Derventa: Spremni za Opšte izbore 2018

1

Opštinski odbor Narodnog demokratskog pokreta Derventa od proteklih Opštih izbora 2014 radio je na jačanju stranačake infrastrukture što je pokazao na prethodnim lokalnim izborima na kojima je rezultat bio veoma zadovoljavajući.

Rad i trud su prepoznali građani Dervente, te smo zahvaljujući povećanju broja članova stranke i aktivnim radom izborili dva odbornička mjesta u SO Derventa. Odličan rezultat je prepoznao i vrh stranke NDP- a, te nam je pripala čast da nosilac liste za IJ 4 bude Danijela Subotić, kandidat iz Dervente. Vjerujući u svoje članstvo i kadrove očekujemo dobar izborni rezultat na predstojećim oktobarskim izborima, saopšteno je iz ove stranke.

Pored nosioca liste, kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske su i Nikolina Tatomir Tepić, Milijan Živković i Borko Kitić.

Iz NDP-a poručuju da su vrata za nove članove širom otvorena, te da se mogu pridružiti timu za pobjedu.

Derventa Cafe – Izborna kampanja 2018

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here