Vijesti Politika OO SNSD Derventa: Do marta održati unutarstranačke izbore na svim nivoima

OO SNSD Derventa: Do marta održati unutarstranačke izbore na svim nivoima

0

Na sjednici Opštinskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Dervente u proširenom sastavu, održanoj proteklog vikenda, odlučeno je da će do marta narede godine biti sprovedeni unutarstranački izbori na svim nivoima.

To znači da će u narednim mjesecima biti izabrani novi članovi mjesnih odbora, iz kojih će se birati delegati za Izbornu skupštinu. Na Izbornoj skupštini biraće se članovi Opštinskog odbora SNSD, a nove rukovodioce će dobiti i stranački podmladak MSD Derventa, te Aktiv žena SNSD-a. Takođe, biraće se i članovi Predsjednštva SNSD Derventa na čijem čelu će se nalaziti predsjednik opštinskog odbora.

Inače, na sjednici kojoj je prisustvovao izaslanik Glavnog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Radenko Bubić bilo je riječi i o ekonomsko-političkoj situaciji u Srpskoj i BiH, te planu za povećanje plata u narednom periodu. Takođe, zaključeno je da su odnosi sa koalicionim partnerima na lokalnom nivou veoma dobri.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here