Vijesti Politika Pavić: Stranka očekuje dobre rezultate

Pavić: Stranka očekuje dobre rezultate

0

Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je u Derventi da ova partija svakodnevno dobija sve veću podršku građana i da zbog toga očekuje dobre izborne rezultate u svim opštinama, javile su agencije.

Pavic - Stranka ocekuje dobre rezultate

– Tome je doprinijela naša principijelna politika. Mi ne obećavamo ono što znamo unaprijed da će neće biti ispunjeno. Mi smo ozbiljni ljudi i naša riječ je riječ – rekao je Pavić večeras na predizbornom skupu DNS-a u Derventi.

Nosilac odborničke liste DNS-a za Skupštinu opštine Derventa Miro Simić rekao je da očekuje da će ova stranka imati tri odbornika u lokalnom parlamentu, koji će se zalagati za izgradnju manjih proizvodnih kapaciteta na selu, za veća ulaganja u poljoprivredu, dobro zdravstveno osiguranje, dobre puteve u selima.

– Samo na ovaj način možemo zadržati mlade na selu – rekao je Simić koji je naglasio i potrebu za većom brigom u oblastima sporta i kulture, kao i za otvaranje obdaništa.

Na predizbornom skupu stranke predstavljeni su i kandidati DNS-a za odbornike Skupštini opštine Derventa, a od 31 kandidata njih 11 su žene. DNS će na predstojećim izborima u oktobru podržati kandidata SNSD-a za načelnika opštine Derventa Milorada Simića. DNS do sada nije imao odbornika u lokalnom parlamentu u Derventi.

Agencije – Glas Srpske

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here