Politika Lokalni izbori 2020 Ozvaničena saradnja: Simiću široka podrška koalicionih partnera

Ozvaničena saradnja: Simiću široka podrška koalicionih partnera

0

Predsjednik OO SNSD Derventa i kandidat za načelnika opštine na predstojećim Lokalnim izborima 2020 Milorad Simić potpisao je danas “Sporazum o saradnji i podršci zajedničkom kandidatu za načelnika opštine Derventa i raspodjeli vlasti u lokalnoj upravi, preduzećima i ustanovama od lokalnog interesa na području opštine Derventa” sa 11 političkih subjekata koje mu pružaju podršku.

Pored matičnog SNSD-a, podršku Simiću u borbi za peti mandat pružili su SP, HDZ, DEMOS, SPS, HS, SDP, SNS, NDP, DNS i Ujedinjena Srpska.

Moja satisfakcija je ovolika podrška i ja se svim ovim strankama zahvaljujem. Želja mi je da izbori prođu fer i korektno, u dobroj atmosferi, a sa tim razlogom potpisali smo jedan protokol o saradnji i zajedničkom nastupu stranaka koje će, vjerujem, i u narednom mandatu činiti vlast. Moja politika bila je zasnovana na domaćinskom odnosu i iskreno pruženoj ruci i želja mi je da tako nastavim, i to na još bolji način, poručio je Simić.

Široka podrška kandidatu SNSD-a je potvrda da su i Simić i SNSD dobro radili sve ove godine, smatra šef Opštinskog izbornog štaba Igor Žunić.

Mislim da će ovo biti najšira podrška jednom kandidatu u Republici Srpskoj sa čak 11 subjekata. Siguran sam da će Derventa u naredne četiri godine i dalje imati vlast koje će činiti ove stranke jer je pred nama dosta obaveza i ciljeva za obro Dervente, poručio je Žunić.

Jedan od najvjernijih partnera ove stranke u prethodnom periodu bila je Socijalistička partija Derventa.

S obzirom na podršku koju je već sada okupio ja smatram da je Simić već sada pobjednik izbora. Kako smo do sada podržavali aktuelnog načelnika i kako smo uvijek nalazili zajednički jezik, odlučili smo da mu i dalje pružimo podršku, rekao je predsjednik OO SP Derventa Slaven Gojković.

Sličnog mišljenja je i predstavnik OO HDZ-a Derventa Marjan Kljajić koji je istakao “da onaj ko dobro radi ne treba ga mijenjati”.

Deventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here