Vijesti Politika Poziv za dostavljanje prijedloga za Program rada SO Derventa

Poziv za dostavljanje prijedloga za Program rada SO Derventa

0

Poslovnikom o radu Skupštine opštine Derventa propisano je da se u pripremama za izradu Programa rada Skupštine, pribavljaju prijedlozi i mišljenja od odbornika, radnih tijela Skupštine, načelnika Opštine, odjeljenja i službi Opštinske uprave, političkih stranaka koje su zastupljene u Skupštini, mjesnih zajednica i udruženja građana o pitanjima koja treba unijeti u Program rada Skupštine.

U cilju izrade Prijedloga Programa rada Skupštine opštine Derventa za 2021. godinu, pozivaju se udruženja građana koja djeluju na području opštine Derventa, da u skladu sa članom 130. Poslovnika o radu Skupštine opštine Derventa, dostave prijedloge i mišljenja o pitanjima koja bi se unijela u Program rada Skupštine opštine Derventa za 2021. godinu, saopšteno je iz Opštinske uprave Derventa.

Prijedlozi i mišljenja se mogu dostaviti u pisanoj formi Skupštini opštine Derventa, putem protokola Opštinske uprave Derventa, do 10. februara 2021. godine.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here