Vijesti Politika SDP Derventa: Žaneta Bošković Vujinović predsjednik Regionalnog odbora SDP-a

SDP Derventa: Žaneta Bošković Vujinović predsjednik Regionalnog odbora SDP-a

0

U Vukosavlju je protekle nedjelje održana Izvještajno-izborna sjednica Regionalnog odbora Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine na kojoj je Žaneta Bošković Vujnović izabrana za predsjednika Regionalnog odbora SDP.

Rad u protekle četiri godine nije ispunio očekivanja SDP-a regije Modriča, kojoj pripada i Derventa, jer veza između opštinskih organizacija, Regionalnog i Glavnog odbora SDP nije funkcionisala kako treba.

Pred novo rukovodstvo postavljen je zadatak da vrati ugled partije na ovom području, a povjerenje da taj zadatak ispuni dato je Žaneti Bošković Vujnović. Ona će biti prvi predstavnik derventskih socijaldemokrata koja će voditi Regionalni odbor SDP.

Rad Regionalnog odbora u prvom redu zavisi od rada opštinskih organizacija i prvi zadatak  biće mi da napravimo „inventuru“ stanja, da pozovemo  sve članove i simpatizere kojima je bliska socijademokratija da nam pomognu, kaže Boškovićka.

I u Opštinskoj organizaciji SDP došlo je do kadrovskih promjena. Na čelo je došao profesor Enver Vejzović.

Vjerujem u dobar rezultat i njega očekujem kao plod rada svih članova SDP. Mislim da se sve više građana okreće vrijednostima na kojima počiva socijaldemokratija. Jer, ako želimo naprijed, onda se moramo i više angažovati, svjesni da vlastite probleme  možemo samo mi  rješavati i riješiti, poručio je Vejzović.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here