Vijesti Hronika Sedmično saopštenje CJB Doboj

Sedmično saopštenje CJB Doboj

0

Policijska stanica Derventa, 09.07.2012. godine, Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj protiv M.R. iz Dervente, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

AmblemMUP-a

U Velikoj Sočanici, 11.07.2012. godine, Policijski službenici Policijske stanice Derventa, uočili su da je P.S. ispred svoje kuće lagerovao oko 4 m3 ogrevnog drveta bez potrebne dokumentacije. Dalji rad je preuzeo radnik Šumske uprave Derventa.

Policijska stanica Derventa, 12.07.2012. godine, Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj protiv: D.J. i S.J., oboje iz Dervente, zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo nasilja u porodici ili porodičnoj zajednici i S.G. iz Dervente, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo tjelesne povrede.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here