Politika Lokalni izbori 2020 Simić kandidat SNSD-a za načelnika

Simić kandidat SNSD-a za načelnika

12

Predsjedništvo OO Saveza nezavisnih socijaldemokrata Dervente odlučilo je da će kandidat za načelnika na predstojećim Lokalnim izborima 2020 biti Milorad Simić. Simić će tako u borbu za peti mandat na čelu naše opštine.

Predsjedništvo je povjerenje Simiću pružilo zbog dosadašnjih rezultata na razvoju opštine, ali i na dosadašnjim izbornima.

Kandidaturu doživljavam kao priznanje za postignute rezultate tokom prethodna četiri mandata, ali istovremeno i kao opredjeljenje za nastavak dosadašnjim putem razvoja i napretka. Kao i do sada prioritet će biti privreda i podizanje životnog standarda građana, unapređenje infrastrukture, ali i razvoj kulture, tolerancije i sveukupnog društvenog napretka, naglasio je Simić.

Šef Opštinskog izbornog štaba Igor Žunić kaže da će u petak biti potpisani sporazumi sa koalicionim partnerima SP, DNS, Ujedinjene Srpske, NDP i HDZ, kao i sa nekoliko neparlamentarnih stranaka, te dodaje da paralelno sa ostalim predizbornim aktivnostima teče formiranje liste kandidata za odbornike u Skupštini opštine.

Derventa Cafe

12 KOMENTARI

  1. Неда човјек мјесто, добро њему и његовој породици.Ви други поцркајте боли га брига.

  2. Čovjeku je prioritet “podizanje životnog standarda građana”, nije spomenut broj građana, to moze biti 2, 5….10..
    Velikoj većini građana je pao životni standard u prethodna četiri mandata, i uopšte u doba vladavine (pošasti) SNSD-a, s’ obzirom da se minimalac poveća za 20KM, a “potrošačka korpa” za 120KM. Ovo, navedeno, se, vjerovatno, odnosi samo na SNSD-ov milje, koji je privatizovao sve, pa i državne institucije, jer danas da bi, čak i visokoobrazovane osobe dosle na radno mjesto higijeničara, moraju biti član SNSD-a.

  3. Simic je dobar nacelnik i ovaj put ce pobijediti jer ima podrsku gradjana da nije tako nebi ovoliko dugo bio nacelnik,nemoze se bas svakome ugoditi ali derventa sigurno ide naprijed

  4. U svakom sistemu promjene su neophodne. Da li je on dobar ili los moze se vidjeti tek nakon promjrne.Treba birati mladje ljude sa novim ideama a prestati gledati na stranacku pripadnost.

  5. Što da se lažemo, tako se radi… Zakrpi put u mom sokaku, pošalji turu pred kafanom, dođi na slavu i počasti se, itd. Zato kažem, kakvi smo i dobro nam je. Jedva čekam Bogija kao kandidata za načelnika 😏

  6. Ko bježi? Kome ne valja neka ide. Ili neka mijenja to zbog čega mu ne valja. Kome ne valja, ne želi da ode odavde, a nije spreman da mijenja ništa… šta da mu kažem osim da i nije za bolje? U svakom slučaju nije živ osim biološki.

  7. Ti Blageoje, mora da si popio par piva kad si pisao ovaj odgovor. Ne vjerujem da ni ti sam ne razumijes sta si htio da kazes svojim odgovorom.

  8. Pivo se ne mućka prije upotrebe, ali glava da. Promućkaj, pa pročitaj ponovo. Ko zna, možda i shvatiš šta sam napisao.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here