Vijesti Politika Sjednica GO u Trebinju: Verifikovane kandidature, DNS za fer izbornu atmosferu

Sjednica GO u Trebinju: Verifikovane kandidature, DNS za fer izbornu atmosferu

12

U Trebinju je juče održana sjednica Glavnog odbora Demokratskog narodnog saveza Republike Srpske na kojoj je usvojen stranački Izborni program i platforma, kao i izborni slogan “Odgovorno!”.

Na sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik stranke Marko Pavić, potvrđene su kandidature Dragana M. Pajića i Mire Simića za mandat poslanika u NS RS, a pored derventskih kandidata sjednici je prisustovao i šef izbornog staba DNS-a u Derventi Radomir Džigerović.

Kandidat za narodnog poslanika Dragan M. Pajić posebno je istakao značaj zvanične verifikacije kandidatura.

Takođe želimo istaći da smo usvojili Izbornu platformu u kojoj nije dozvoljeno vrijeđanje i napadanje ni jedne stranke iz pozicije i opozicije već isključivo promovisanje programa DNS-a. Na ovaj način relaksiraćemo napetu predizbornu atmosferu i pružiti šansu dijalogu, jedinstvu i fer izbornim aktivnostima, poručio je Pajić.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

12 KOMENTARI

 1. Savez ujedinjenih astronauta je ubijeđen da će gospodin Dragan M. Pajić kandidat za narodnog poslanika uspostaviti kosmički mir i ravnopravnost.
  Sorry for my bad Bosnian.

 2. Mi kao veliki hranitelji ove nacije nadamo se da će gospodin Dragan M. Pajić i gospodin Miro Simić uspjeti da izdejstvuju da velika porcija ćevapa sadrži bar 200 g mesa a da lepinja uvijek bude dobro natopljena. Da niko više nikad ne traži majonezu umjesto luka, velike su manipulacije u ovoj industriji. Reforme su neophodne…

 3. Da gram bude gram a ne da mješaju mljeveni šećer i brašno, da čokolada opet ima 100g. Nadam se da će se DNS u toku izbornog procesa fokusirati na ove bitne stvari, da nas ne bude sramota kad odemo u goste što nosim čokoladu od 90g.

 4. Samo 7 ljudi na svijetu posjeduje ključ inerneta. Gospodin Dragan M. Pajić je jedan od njih, da bi podigao svijest o sigurnosti na internetu osnovao je DNS ujedinjenu stranku za promociju Domain Name System. Velika je odgovornost u pitanju jer da nije DNS-a kada bi ste htjeli da otvorite derventacafe morali bi da kucaju nesto kao 135.211.89.12 a to nije lako zapamtiti. Gospodin Dragan M. Pajić je u svojim prijašnjim komentarima već dokazao da posjeduje veliko znanje oko IP adresa i internet sigurnosti. Ukoliko bi gospodin Dragan M. Pajić i Miro Simić uspešno prošli kao kandidati za narodne poslanike zbog nedostatka vremena da se bave DNS-om moglo bi da dodje do katastrofe na internetu. Međutim mislim da do havarije neće doći zato što su oni odboru DNS-a već predložili idejno riješenje za razriješenje takvih situacija. Podrška za dvojicu izgrađenih i dokazanih stručnjaka..

  • Bitno je naglasiti da je gospodin Pajić otvorio poseban broj na koji možete slati SMS poruku ukoliko vam ulična rasvijeta ispred kuće ne radi. Zahvaljujući tome gospodin Pajić posjeduje registrar svih sijelica koje ne rade u gradu. Već tada se vidjela genijalnost koja isijava iz ovog gospodina.

 5. Ovdje je racunica jednostavna: za poslanika treba oko 3.500 glasova a DNS je osvojio na lokalnim izborima 3.800 glasova odnosno ako se ponovi rezultat DNS dobija sigurno poslanika a njega daje Derventa kao najvece biracko tijelo u odnosu na Brod i Modricu. Pajic je usao u stranku u pravom momentu. Prestrojavanje za cistu desetku!!!

 6. Realno gledajući u odnosu na Zunica, Planincevića i Djukica Pajić je najbolji kandidat i zasluzuje da postane poslanik. Govori dva strana jezika, Brisel mu je kao domaći grad a bio je student generacije. Daleko će on dogurati…….. mozda i zamjeniti vremesnog Marka Pavića

 7. Pajic je ucineo puno za zajednicu Roma u derventi pomogao je treba biti presjednik u parlamentu
  direktan mandat
  ZAJEDNICA ROMA DERVENTA UZ PAJICA I SIMIcA
  ovoga miru simica ne onog simica

 8. Moguče da bude nova koalicija na pomolu nakon ovih izbora. Mi iz dijaspore aktivno pratimo situaciju u Posavini. Ova dvojica bi kako smo informirani mogli bit i korisniji za našu zajednicu od postoječe koalicije. Imati će podršku dijaspore, treba ubrzat iseljavanje iz Dervente.

  Mi ćemo se pak vratit.
  Posnosna Posavina HB!

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here