Politika Lokalni izbori 2020 SNSD Derventa: Igor Žunić na čelu Izbornog štaba

SNSD Derventa: Igor Žunić na čelu Izbornog štaba

0

Predsjedništvo Opštinskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Derventa imenovalo je Opštinski izborni štab ove stranke za predstojeće Lokalne izbore 2020 na čijem je čelu ponovo potpredsjednik OO SNSD Derventa i član Predsjedništva SNSD Igor Žunić.

Ovo tijelo imaće zadatak da pravovremeno i na kvalitetan način pripremi cjelokupne izborne aktivnosti.

Zbog novog termina održavanja izbora redoslijed aktivnosti je izmijenjen u odnosu na do sada uobičajenu praksu, a jedan od važnih rokova je zaključivanje kandidatskih listi, na čemu aktivno radimo. Lista će imati zadatak da reprezentuje najjaču političku snagu u Derventi i Republici Srpskoj, uvažavajući polne, teritorijalne, stručne, kriterijume, kao i mlade, rekao je Žunić.

Upravo ove teme bile su i tema sastanka šefa Izbornog štaba Igora Žunića i člana ovog tijela Denisa Pijetlovića sa rukovodstvom Mladih socijaldemokrata.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here