Politika Lokalni izbori 2020 SNSD Derventa: Igor Žunić na čelu Izbornog štaba

SNSD Derventa: Igor Žunić na čelu Izbornog štaba

0

Predsjedništvo Opštinskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Derventa imenovalo je Opštinski izborni štab ove stranke za predstojeće Lokalne izbore 2020 na čijem je čelu ponovo potpredsjednik OO SNSD Derventa i član Predsjedništva SNSD Igor Žunić.

Ovo tijelo imaće zadatak da pravovremeno i na kvalitetan način pripremi cjelokupne izborne aktivnosti.

Zbog novog termina održavanja izbora redoslijed aktivnosti je izmijenjen u odnosu na do sada uobičajenu praksu, a jedan od važnih rokova je zaključivanje kandidatskih listi, na čemu aktivno radimo. Lista će imati zadatak da reprezentuje najjaču političku snagu u Derventi i Republici Srpskoj, uvažavajući polne, teritorijalne, stručne, kriterijume, kao i mlade, rekao je Žunić.

Upravo ove teme bile su i tema sastanka šefa Izbornog štaba Igora Žunića i člana ovog tijela Denisa Pijetlovića sa rukovodstvom Mladih socijaldemokrata.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here