Politika Izbori 2016 Socijalistička partija: Održan promotivni skup

Socijalistička partija: Održan promotivni skup

2

Derventa SP promotivni skup djokic

Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić rekao je da ova stranka želi da u svakoj lokalnoj zajednici doprinese privrednom rastu i otvaranju novih radnih mjesta, kao što je učinjeno u Derventi.

– Ključ stabilnosti i sigurnosti Republike Srpske su nova radna mjesta, ekonomski rast i razvoj. To je politika koju zastupamo i sprovodimo – rekao je Đokić večeras u Derventi, gdje je prisustvovao predizbornom skupu Opštinskog odbora SP-a na kojem su predstavljeni kandidati ove stranke i program za predstojeće lokalne izbore.

On je pozvao stanovnike Dervente da 25. septembra izađu na referendum o Danu Republike, jer, kako je rekao, nema povlačenja pred odlukama Narodne skupštine Srpske.

Nosilac odborničke liste Slaven Gojković rekao je da su na listi imena 34 kandidata i da ona predstavlja spoj mladosti i iskustva.

– To su kadrovi koji imaju znanje, energiju i iskustvo da preuzmu sve obaveze koje podrazumijeva odbornički mandat da bi stvorili što bolji ambijent za život i privređivanje na prostoru Dervente – rekao je Gojković.

On je dodao da je krajnji cilj nastavak snažnog razvoja Dervente, koji će uz pomoć republičkih institucija obezbijediti preduslove za sticanje statusa grada Derventa.

Predsjednik Opštinskog odbora SP-a Dušan Rašić rekao je da je ova stranka, učešćem u lokalnoj vlasti, dala veliki doprinos izgradnji Dervente od 1997. godine i da je uvjeren da će u novom sazivu Skupštine opštine SP imati najmanje tri odbornika.

Milorad Simić, zajednički kandidat SNSD-a, SP-a, Ujedinjene Srpske, DNS-a i SDP-a za načelnika opštine Derventa rekao je da su socijalisti dali značajan doprinos razvoju ove lokalne zajednice i da vjeruje da će tako biti i ubuduće.

Ljubica Gavrić ( 93) iz Donje Osinje najstariji je član OO Socijalističke partije Derventa, a nedavno je predsjedniku SP-a Petru Đokiću poklonila vunene čarape koje je sama isplela. Bio je to povod da Đokić obraduje baku Ljubicu poklonom, koji je uručen na promotivnom skupu u Derventi, i da se zahvali za sve godine povjerenja u ideje i principe Socijalističke partije.

„Ko iznevjeri Socijalističku partiju i pređe u drugu partiju sam je sebe iznevjerio. Budite vjerni Socijalisti i bićete počasni članovi, kao što sam ja, rekla je baka Ljubica Gavrić.

Predizbornom skupu prisustvovali su generalni sekretar SP-a Slobodan Protić i drugi funkcioneri partije, predstavnici opštinskih odbora iz Izborne jedinice 4.

Derventa promotivni skup spOO SP Derventa

PODIJELI

2 KOMENTARI

 1. Socijalisticka partija bi trbala propagirati i zagovarati socijalizam.
  Ovakve balkanske socijalisticke partije su naconal-socijalisticke i nacionalisticke.

  SDP-BiH Derventa podrzava SNSD i SP i nalazi se u njihovom drustvu.
  To je nesto najjadnije sto se moze zamisliti. Biti u tom drustvu znaci biti protivnik drzave BiH.
  To znaci podrzavati antiustavni referendum na koji poziva SP.
  O tome trba obavijestiti centalu SDP u Sarajevu.
  Sramota za SDP.

  • Referendum podržavaju sve stranke u RS.Većinu građana RS ne interesuje BIH niti Sarajevo,to je činjenica koju ćete morati uvažiti…

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here