Vijesti Politika U četvrtak 24. sjednica Skupštine grada, na dnevnom redu najviša priznanja lokalne...

U četvrtak 24. sjednica Skupštine grada, na dnevnom redu najviša priznanja lokalne zajednice

0

Dvadeset četvrta sjednica Skupštine grada Derventa održaće se u četvrtak, 27. jula, sa početkom u 9 časova, a na dnevnom redu naćiće se 15 tačaka.

Skupština grada Derventa razmatraće Prijedlog programa korišćenja posebnih vodnih naknada za 2023. godinu i Prijedlog godišnjeg plana utroška namjenskih sredstava od naknade po osnovu prodaje šumskih drvnih sortimenata u 2023. godini.

Na 24. sjednici razmatraće se više prijedloga odluka i to Prijedlog odluke o dodjeljivanju Velikogospojinske povelje sa zlatnim grbom Grada Derventa u 2023. godini Policijskoj stanici Derventa, Prijedlog odluke o dodjeljivanju Zahvalnice Grada Derventa Mladenu Todoriću iz Donjeg Detlaka, Prijedlog odluke o dodjeljivanju Zahvalnice Grada Derventa Vasi Mičiću iz Lužana Bosanskih, Prijedlog odluke o osnivanju Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Derventa.

Takođe, na dnevnom redu sjednice naći će se i Prijedlog odluke o raspisivanju i održavanju izbora za članove savjeta mjesnih zajednica na području grada Derventa, Prijedlog odluke o izradi izmjene dijela Regulacionog plana „CENTAR ISTOK- CENTAR ZAPAD“ (III), Prijedlog odluke o izradi izmjene dijela Regulacionog plana „CENTAR ISTOK-CENTAR ZAPAD-BLOK ZAPAD“, Prijedlog odluke o prodaji neposrednom pogodbom gradskog građevinskog zemljišta u svojini Grada Derventa, radi oblikovanja-kompletiranja građevinske čestice Balešević (Milomir) Berislavu, Prijedlog odluke o utvrđivanju tržišne vrijednosti gradskog građevinskog zemljišta za Lončar (Stanko) Marinka iz Dervente, te Prijedlog odluke o prodaji garaže u svojini Grada Derventa, na području katastarske opštine Derventa 1 putem usmenog javnog nadmetanja (licitacije).

Odbornici će na 24. sjednici razmatrati i Informaciju o stanju narkomanije na području Grada Derventa i mjere za njeno suzbijanje.

derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here