Vijesti Politika Ujedinjena Srpska isključila Bojanića iz stranke

Ujedinjena Srpska isključila Bojanića iz stranke

0

Predsjednik Ujedinjenje Srpske Nenad Stevandić isključio je danas odbornika u Skupštini opštine Derventa Slavka Bojanića iz ove stranke “zbog grubog kršenja Statuta i djelovanja suprotno političkom kursu stranke”.

Bojaniću prestaju sva prava i obaveze u stranci, navodi se u odluci.

Imenovani se dana 12. januara 2021. godine na sjednici Skupštine opštine Derventa proglasio nezavisnim odbornikom u ovom tijelu čime je prekršio odluke o formiranju koalicije na Republičkom i lokalnom nivou što je nespojivo sa političkim kursom Ujedinjene Srpske i preuzetim koalicionim obavezama, navodi se u odluci koju potpisuje predsjednik ove stranke.

Bojanić ima mogućnost žalbe Predsjedništvo stranke u roku od 8 dana.

Podsjećamo, zajedno sa Mirkom Zemunovićem iz Socijalističke partije, napustio matične stranke i podržao novu skupštinsku većinu predvođenu SDS-om.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here