Politika Lokalni izbori 2020 Vlado Kovačević, kandidat za načelnika: “Derventa juče, Derventa sutra” – VIDEO

Vlado Kovačević, kandidat za načelnika: “Derventa juče, Derventa sutra” – VIDEO

4

Tim zajedničkog kandidata Srpske demokratske stranke i Partije demokratskog progresa za načelnika Dervente Vlade Kovačevića objavio je video u kojima govori o budućim političkim planovima za našu lokalnu zajednicu. 

– Dragi prijatelji, zamoliću vas da pogledate video “Derventa juče, Derventa sutra”, na kome smo moji saradnici i ja vrijedno radili posljednjih mjeseci. Unaprijed vam zahvaljujem, napisao je na svojoj Fejsbuk stranici kandidat Vlado Kovačevič.

Video “Derventa juče, Derventa sutra” pogledajte na linku:

Politički marketing – Lokalni izbori 2020

4 KOMENTARI

  1. Dovla, dobar ti je video. Ostvari pola zacrtanog iz svog plana, a moj glas imaš. Samo, nekoliko godina je relativna stvar, pa probaj da ga ne izgubiš.

  2. Hahaha, ja se svaki put, kad čujem ovog “profesora” kako unjka i zavija dok priča, slatko ismijem. Stvarno bi bila bruka i sramota da nas takav negdje predstavlja.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here