Vijesti Politika Žunić izabran za predsjednika Gradskog odbora SNSD Derventa – FOTO

Žunić izabran za predsjednika Gradskog odbora SNSD Derventa – FOTO

0

Na danas održanoj 1. Gradskoj izbornoj konferenciji Gradskog odbora Ssaveza nezavisnih socijaldemokrata Derventa za predsjednika je jednoglasno izabran Igor Žunić, dok je za počasnog predsjednika stranke izabran Milorad Simić, dosadašnji predsjednik Gradskog odbora SNSD-a.

Žunić je nakon izbora istakao da je ponosan jer je izabran za predsjednika Gradskog odbora SNSD-a, ali da je ispred njega težak politički zadatak, ali i da je siguran da će SNSD nastaviti da razvija Republiku Srspku i Derventu, te da će ostati najjači politički subjekt na lokalnom i republičkom nivou.

Znam da me čeka težak posao, ali vjerujući u naše članstvo, u moje prijatelje i u ljude koji cijene Savez nezavisnih socijaldemokrata, znam da ćemo nastaviti dalje da razvijamo našu političku i partijsku infrastrukturu. Moj zadatak će biti da vrati SNSD u bazu, da krenem od mjesnih odbora, ispoštujem svakog člana i ojačam omladinski pogon, još jače razviti Aktiv žena, naglasio je Žunić, te najavio i formiranje Aktiva penzionera i nastavak dobre saradnje sa koalicionim partnerima.

Posebno se zahvalio prethodnom rukovodstvu za dobro obavljen posao, jer je taj put bio popločan uspjesima, zbog čega je predložio da Milorad Simić ponese titulu počasnog predsjednika odbora.

To je priznanje za sve odluke koje je u prošlosti donio.  Simić je mnogo toga učinio za naš grad i za našu stranku u 18 godina koliko je bio na čelu odbora, pojasnio je Žunić.

Podršku novom rukovodstvu dali su i koalicioni partneri i predsjednici gradskih odbora Socijalističke partije Slaven Gojković, NDP-a Zoran Milojević i Ujedinjene Srpske Miodrag Tešendić.

Od 124 pozvana delegata Izbornoj konferenciji prisustvovalo je njih 118.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here