Vijesti Politika “Nova Derventa”: Poziv građanima za učestvovanje u izradi strateških dokumenata razvoja opštine

“Nova Derventa”: Poziv građanima za učestvovanje u izradi strateških dokumenata razvoja opštine

4

Lista nezavisnih kandidata „Nova Derventa“ nastavlja sa svojim aktvinosti u okviru priprema za predstojeće lokalne izbore u Derventi.

1525531_10152120279053401_2096859159_n
Dipl. ing Dragan Pajić, tim lider “Nove Dervente”

U toku je formiranje potencijalne Liste nezavisnih kandidata sa sledećim uslovima koji moraju biti mlađi od 40 godina, visokoobrazovani, sa završenim državnim fakultetom, uz osnovno poznavanje engleskog jezika

Lista planira kandidovati 15 kandidata i kandidatkinja za odbornike u Skupštini opštine, kao i kandidata za načelnika opštine.

Paralelno sa administrativnim procedurama prijave za lokalne izbore,  Lista nezavisnih kandidata „Nova Derventa“ krenula je u javnu izradu dokumenata: „Platforma razvoja opštine Derventa za period 2016 – 2020 god“ i „Vizija opštine Derventa za 2030. godinu“.

Putem medija i internet portala pozivamo sve stanovnike opštine Derventa da dostave svoje prijedloge i ideje za izradu ova dva strateška dokumenta (lično u prostorije LNK „Nova Derventa“  u TC „Milenijum“ ili putem e-mail ili društvenih mreža).

Sa svim dostavljenim  prijedlozima stanovnika opštine Derventa za izradu ovih dokumenata izradiće se i zvanični dokument koja će predstavljati Predizborni program Liste za odbornike i kandidata za načelnika opštine Derventa.

Nezavisna lista Nova Derventa

Derventa Cafe

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                        dipl.ing  Dragan M. Pajić

PODIJELI

4 KOMENTARI

  1. Svakakve gluposti u medijskom/ javnom prostoru. Lažna energija i lažni motivi. Je**o vas sve taj džep u koji biste nemilice trpali!

  2. Evo jedan prijedlog odmah. Ulozite u proizvodnju električne energije preko solarnih ploča koje mogu da se postave na Babino brdo ili na njive koje se uveliko ne koriste na podrucju opštine,a koje mogu da posluže i za vjetrenjače za proizvodnju. Ovim cete zaposliti puno radnika, a struja može da se izvozi, a nama bude dzaba. Ali svima je važnije staviti par hiljada u džep nego uložiti u privredu od strane opštine i države. Neki privatnik ce ovo danas sutra da uradi ,ali onda će narod da radi za 500 Km I živi bijedno.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here