Vijesti Politika Derventski socijalisti proslavili 24 godine od formiranja opštinskog odbora – FOTO

Derventski socijalisti proslavili 24 godine od formiranja opštinskog odbora – FOTO

0

Prigodnom svečanošću, u prisustvu stranačkog rukovodstva i velikog broja simpatizera i gostiju, Opštinski odbor Socijalističke partije Derventa obilježio je večeras 24 godine od svog osnivanja.

Predsjednik OO Socijalističke partije Slaven Gojković je, između ostalog, istakao da su proteklu godinu obilježili unutarstranački izbori.

– Novo rukovodstvo, prije svega, posvetiće se ostvarivanju stranačkih ciljeva i povećanju brojnosti članstva. Pred nama je izborna godina i cilj nam je da iz ove izborne jedinice imamo narodnog poslanika, poručio je Gojković stranačkim kolegama.

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izrazio je zadovoljstvo što je ova stranka dala vidljiv doprinos razvoju Dervente.

– Cilj nam je da maksimalno budemo uključeni i damo svoj pečat boljem životu građana, a taj naš cilj je u ovoj opštini ostvaren. SP će i u narednom periodu i na lokalnom i republičkom nivou, kroz sve akte i odluke koje donosimo, njegovati osnovne principe solidarnosti i humanosti, i boriti se za socijalnu pravdu i pravdu u cjelini. To je naša politika i dosledno ostvarujemo naša obećanja, rekao je Đokić, dodajući da će zahvaljujući takvoj politici na predstojećim izborima ostvariti i veću podršku građana.

Pored predsjednika stranke Đokića, proslavi su prisustvovali potpredsjednik Dalibor Stević, predsjednik Izvršnog odbora SP-a Slobodan Protić i članovi ovog tijela Milenko Savanović i Srđan Todorović, te Jasmina Davidović. Među brojnim gostima našli su se i koalicioni partneri iz SNSD-a, DNS-a i drugih stranaka.

OO Socijalističke partije u našem gradu osnovan je 29. januara 1994. godine.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code