Vijesti Politika Plan kapitalnih ulaganja za 2015. godinu

Plan kapitalnih ulaganja za 2015. godinu

0

Na sutrašnjoj sjednici Skupštine opštine Derventa pred odbornicima naćiće se i Plan kapitalnih ulaganja za ovu godinu, jedan od najvažnijih dokumenata koje donosi Skupština.

GrbOpstineDerventa

Od ukupno 1,9 miliona predviđenih Planom, 1 450 000 konvertibilnih maraka biće potrošeno na konkretne projekte dok će ostatak (oko 510 000 km) biti utrošen na otplatu ranijih dugovanja.

Najvrijedniji pojedinačni projekat se odnosi na Ulicu Marije Bursać za čiju rekonstrukciju je planirano 450 000 maraka, a ukupan iznos za održavanje, rekonstrukciju i adaptaciju zgrada i objekata iznosi 627 000 maraka. Pored toga, iznos od nešto više od 550 000 maraka Planom je predviđen za „izgradnju i pribavljanje zgrada i objekata“, a najvećim dijelom se odnosi na izgradnju puteva, osvjetljenja i vodovoda u ruralnim i prigradskim naseljima.

U prilogu donosimo kompletan tekst Plana kapitalnih ulaganja i amandmane koje je na ovaj dokument podnosi odbornik SDP-a Fadil Pelesić.

Plan kapitalnih ulaganja opštine Derventa za 2015. godinu

Amandman Fadila Pelesića

Boris Nikolić – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code