Vijesti Politika Sastanak načelnika i predsjednika savjeta mjesnih zajednica – VIDEO

Sastanak načelnika i predsjednika savjeta mjesnih zajednica – VIDEO

0

Radno-svečani sastanak sa presjednicima savjeta mjesnih zajednica opštine Derventa održao je načelnik Milorad Simić juče u Centru za kulturu.

sastanak mz

Bio je ovo prvi sastanak sa novoizabranim predsjednicima, nakon provedenih izbora i konstitutivnih sjednica, na kome je kroz neformalno druženje razgovarano o brojnim pitanjima vezanim za lokalnu zajednicu. Načelnik je, istčući zadovoljstvo zbog ličnog upoznavanja sa gotovo svim predsjednicima, istakao veliki značaj koji savjeti imaju u političkom životu.

– Oni predstavljaju osnovnu ćeliju, a to je mjesna zajednica, odakle potiču najvažnije inicijative koje trebaju da se realizuju. Bila je ovo i prilika da im predstavim svoje viđenje i iskustva koje sam stekao u dosadašnjem radu, rekao je ovom prilikom načelnik Simić.

Predstavnici mjesnih zajednica iskoristili su ovu priliku da iznesu svoje probleme, očekivanja i planove.

Kanal 3

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code