Vijesti Politika SDP Derventa: Žana Bošković novi predsjednik

SDP Derventa: Žana Bošković novi predsjednik

0

Juče je izabrano novo Predsjedništvo OO Socijaldemokratske partije BiH.

sdp novi sastav

Povjerenje članova da u naredne četiri godine vodi derventske socijaldemokrate dobila je Žaneta Žana Bošković, a u Predsjedništvo Opštinske organizacije izabrani su Alen Bećirović i Danijela Bandić, koji će biti potpredsjednici, te Džeba Mirko ispred Foruma seniora, Lupić Fatima iz Foruma žena, Slaven Malić iz Foruma mladih, kao i Ivan Brico, Nusret Karabegović i Damir Ahmić.

Podnoseći uvodni referat o radu SDP u Derventi, Fadil Pelesić, dosadašnji predsjednik SDP Derventa, izrazio je zadovoljstvo što je ova organizacija uvijek bila rasadnik dobrih ideja i namjera i što su derventski SDP-ovci uvaženi u svojoj sredini kao ljudi koji se bore za ukupan, a ne parcijalan interes zajednice u kojoj žive.

U Socijaldemokratskoj partiji je u toku proces obnavljanja članstva, pa je izborna sjednica iskorištena i za dodjelu novih članskih knjižica. Prve članske knjižice dobili su najstariji član Halil Hadžimuratagić, te Mirko Džeba i Zahid Šahinović, koji su bili u prvom odboru SDP prilikom formiranja 1999.godine.

 B. N. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code