Vijesti Politika Актив жена Социјалистичке партије донирао бесконтактне топломјере

Актив жена Социјалистичке партије донирао бесконтактне топломјере

0

Актив жена Социјалистичке партије Дервента донирао је пет бесконтактних топломјера и књиге за школску библиотеку Основној школи „Ђорђо Панзаловић“ Осиња.

Новац за донацију школи сакупиле су чланице Актива жена уз подршку чланова Општинског одбора Социјалистичке партије Дервента. Ове године нашу хуманитарну активност усмјерили смо према школи у Осињи и драго нам је што смо успјеле да реализујемо наш план. Вјерујемо да ће наша донација у многом помоћи у спречавању ширења вируса, а књиге помоћи ученицима у стицању нових знања, кажу у Активу жена СП Дервента.

Посебно истичу радост што су реализацију донације успјели да остваре у првој недјељи мјесеца октобра када се обиљежава “Дјечија недјеља”.

Донацију је преузео директор школе Жељко Стјепановић који се у име ученика и запослених захвалио на издвојеним средствима и исказаној бризи за ученике и запослене раднике ОШ “Ђорђо Панзаловић“ Осиња.

У многоме ћемо унаприједити здравствену заштиту ученика и запослених, те олакшати провођење мјера и препорука Института за јавно здравство у циљу спречавања ширења ковида-19. Такође и донација књига за школску библиотеку је значајна, посебно за ученике нижих разреда, каже Стјепановић.

Према његовим ријечима Централна школа у Осињи са подручним broji 118 ученика.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here