Vijesti Politika “Способни да преузмемо одговорност”: ОО СДС Дервента прославио Петровдан

“Способни да преузмемо одговорност”: ОО СДС Дервента прославио Петровдан

0

Руководство и чланови ОО СДС Дервента прославило је у петак, 12. јула, крсну славу странке – Петровдан.

Предсједник ОО СДС Дервента Бранко Катанић истакао је овом приликом да је прије тачно 29 година, односно, на Петровдан, 12. јула 1990. године, основана ова странка.

Тим поводом смо се и данас окупили да у духу наше традиције обиљежимо и прославимо овај значајан датум. Велика ми је част и задовољство по трећи пут бити на челу Општинске организације странке у улози домаћина. Као што је деведесетих година прошлог вијека Српска демократска странка стала на чело српског народа и постала политички творац РС, ево и данас је у ово турбулентно вријеме способна и спремна да преузме одговорност за ново доба. Од једног народног покрета који је настао као одговор на оснивање националних партија друга два народа у тадашњој БиХ, СДС је данас спремна да гради бољу, успјешнију и праведнију Српску. Република Српска је данас сигурна, Дејтонским споразумом верификована, а на нама је да је економски и демографски јачамо, поручио је Катанић.

Дервента Кафе/ ФБ страница СДС Дервента

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here