Vijesti Politika “Способни да преузмемо одговорност”: ОО СДС Дервента прославио Петровдан

“Способни да преузмемо одговорност”: ОО СДС Дервента прославио Петровдан

0

Руководство и чланови ОО СДС Дервента прославило је у петак, 12. јула, крсну славу странке – Петровдан.

Предсједник ОО СДС Дервента Бранко Катанић истакао је овом приликом да је прије тачно 29 година, односно, на Петровдан, 12. јула 1990. године, основана ова странка.

Тим поводом смо се и данас окупили да у духу наше традиције обиљежимо и прославимо овај значајан датум. Велика ми је част и задовољство по трећи пут бити на челу Општинске организације странке у улози домаћина. Као што је деведесетих година прошлог вијека Српска демократска странка стала на чело српског народа и постала политички творац РС, ево и данас је у ово турбулентно вријеме способна и спремна да преузме одговорност за ново доба. Од једног народног покрета који је настао као одговор на оснивање националних партија друга два народа у тадашњој БиХ, СДС је данас спремна да гради бољу, успјешнију и праведнију Српску. Република Српска је данас сигурна, Дејтонским споразумом верификована, а на нама је да је економски и демографски јачамо, поручио је Катанић.

Дервента Кафе/ ФБ страница СДС Дервента

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here