Vijesti Politika Aktuelni čas 26. sjednice Skupštine grada – VIDEO

Aktuelni čas 26. sjednice Skupštine grada – VIDEO

0

Odbornićka pitanja na aktuelnom času 26. sjednice Skupštine grada Derventa postavljali su Mirko Zemunović (DNS) i Branko Katanić (SDS).

Zemunović je postavio pitanje Odjeljenju za stambeno-komunalne poslove šta je je urađeno povodom stanja u ulici Miloša Obilića, s obzirom da je ova ulica stavljena na listu prioriteta za sanaciju prije godinu dana.

Načelnik Odjeljenja Srđan Nović je odgovorio da je tenderska procedura u toku i da će problem biti brzo riješen.

Pitanje Gradskoj upravi o tome da li je upućena inicijativa Putevima Srpske o prekategorizaciji puteva koji vode ka budućem priključku na auto-put u Stankovićima, postavio je Branko Katanić.

Nović je rekao da je upućena zajednička inicijativa sa Stanarima prema nadležnom Ministarstvu da oni utvrde da li postoje odgovarajući uslovi za prekategorizaciju puta Modran-Osinja-Stankovići, nakon čega će ministarstvo uputiti dopis prema Vladi Srpske, koja je zadnja instaca koja donosi odluku.

Katanić je rekao da se nada da će ova inicijativa konačno uroditi plodom, te da se treba insistirati da se urade i pristupni putevi koji su izgradnjom auto-puta ostali nezavršeni.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here