Vijesti Politika Igor Žunić izabran za člana Predsjedništva SNSD-a

Igor Žunić izabran za člana Predsjedništva SNSD-a

0

Na danas održanoj sjednici Glavnog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata narodni poslanik iz Dervente Igor Žunić izabran je u Predsjedništvo ove stranke.

U radu sjednice Glavnog odbora održanog u Banskom dvoru u Banjaluci učestvovali su, pored Žunića, Milorad Simić, Vesna Jungić, Denis Pijetlović, Siniša Jevtić, Goran Jeftić, Vesna Šain i Maja Pjeranović, delegati iz Dervente.

Potpredsjednici ove stranke u narednom mandatu biće Željka Cvijanović, Radovan Višković, Nebojša Radmanović, Nikola Špirić i Igor Radojičić.

Na funkciju generalnog sekretara izabran je Luka Petrović, a imenovani su i članovi Političkog i Društveno-ekonomskog savjeta.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here