Vijesti Kultura i obrazovanje Konkurs – Ilindansko pjesničko druženje “Prljača 2012”

Konkurs – Ilindansko pjesničko druženje “Prljača 2012”

0

Srpski Književni klub ”Vihor” Derventa povodom 11. pjesničkih susreta Ilindansko pjesničko druženje ”Prljača 2012” raspisuje nagradni, K O N K U R S za izbor najbolje pjesme posvećene zaštiti voda i ljepotama rijeka i prirode.

Konkurs – Ilindansko pjesnicko druzenje Prljaca 2012

Uslovi konkursa:

Na konkurs se mogu prijaviti svi pjesnički stvaraoci sa po jednom pjesmom posvećenom ljepotama rijeka (po slobodnom izboru-poetsko duhovni, poetsko stvaralački, poetsko ekološki ili poetsko šaljivi pristup).

Radove poslati poštom u tri primjerka, označene šifrom i u posebnoj koverti rješenje šifre, najkasnije do 15.6.2012. godine, na adresu, ”Vihor”, Savko Pećić Ul. Stevana Nemanje 199a, 74400 Derventa (za konkurs). U razrješenju šifre poslati obavezno svoju adresu, broj telefona i e-mail adresu.

Jedan autor može učestvovati samo sa jednom ne objavljenom pjesmom, koja ne može biti duža od 28 redaka. Od pristiglih pjesama, stručni žiri će odabrati tri najbolje koje će biti nagrađene za prvo, drugo i treće mjesto, kao i nagrada za najbolju šaljivu pjesmu i nagrada ”Ukrinski vodeni cvijet” za pjesmu na ovu temu.

Rezultati konkursa biće proglašeni na dane održavanja pjesničkih susreta ”Prljača 2012”, od 3. do 5. avgusta 2012.godine.

SKK “Vihor”

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here