Vijesti Društvo Mladi obilježili dan Evrope

Mladi obilježili dan Evrope

0

Šezdeseta godišnjica od predstavljanja Deklaracije za ugalj i čelik francuskog ministra Roberta Šumana, koja se smatra začetkom formiranja Evropske unije, obilježena je i u Brodu, Derventi, Tesliću, Maglaju i Doboju.

Osim podjele promotivnog materijala o Evropi i Evropskoj uniji, sastavni dio programa bio je i performans članova dramske sekcije učenika Ekonomske škole iz Doboja.

– Želimo da pokažemo da, iako se razlikujemo, svi imamo zajednički cilj, a to je Evropska unija, odnosno standardi i kvalitet života koji vrijede u zemljama članicama. Drago nam je što je ideju prepoznao veliki broj mladih koji, uz očuvanje identiteta i tradicionalnih vrijednosti svake zajednice, žele i mjesto u evropskoj porodici naroda – rekao je jedan od organizatora obilježavanja Dragan Markelić.

Č. V. – Glas Srpske

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here