Vijesti Politika Mladi socijaldemokrati ugostili stranačke kolege na dvodnevnom seminaru – FOTO

Mladi socijaldemokrati ugostili stranačke kolege na dvodnevnom seminaru – FOTO

0

Opštinski odbor Mladih socijaldemokrata Derventa proteklog vikenda bio je domaćin regionalnog seminara pod nazivom „Mala škola socijaldemokratije“, u kojem je učestvovalo četrdesetak članova podmlatka Saveza nezavisnih socijaldemokrata, među kojima su, pored domaćina, bili i aktivisti iz Broda, Vukosavlja i Modriče.

Predsjednik OO SNSD-a Milorad Simić

Seminar je otvorio predsjednik OO SNSD-a Milorad Simić, a potom su mlađim kolegama svoja iskustva iz različitih političkih oblasti prenijeli uspješni i istaknuti članovi stranke iz četvrte izborne jedinice, kao što su Igor Žunić, Mladen Krekić, Borislav Rakić, Goran Garačić, te portparol stranke Radovan Kovačević, član IO Miloš Lukić i posebni gost seminara Zlatan Klokić.

Tokom dva dana mladi članovi imali su priliku učestvovati u diskusijama o političkim temama, tehnikama uspješnih lidera, društvenim mrežama, osnovama političkog djelovanja i organizaciji opštinskih odbora. Nama je bila čast da ugostimo mlade ljude koji žele da se bave politikom i doprinesu razvoju svojih lokalnih zajednica i Republike Srpske. Pored toga, potrudili smo se da budemo dobri domaćini i da iz Dervente, kao regionalnog lidera, ponesu samo dobre utiske, saopšteno je iz ove stranke.

Dvodnevno druženje zatvorio je predsjednik Mladih socijaldemokrata Republike Srpske Denis Šulić, a sliča okupljanja planirana su u narednom periodu i u drugim gradovima ove izborne jedinice.

OO SNSD Derventa

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here