Vijesti Politika Na 4. sjednici SO o zajedničkoj komunalnoj potrošnji, visini poreske stope…

Na 4. sjednici SO o zajedničkoj komunalnoj potrošnji, visini poreske stope…

0

kolegijum 2

Četvrta sjednica Skupštine opštine biće održana u utorak, 31. januara 2017. godine, odlučeno na drugoj sjednici Kolegijuma Skupštine opštine održanom danas.

Na današnjoj sjednici  je usvojen Zapisnik sa prve sjednice Kolegijuma, a potom i prijedlog dnevnog reda za četvrtu sjednicu Skupštine opštine. Predloženi dnevni red dopunjen je sa još tri tačke koje se odnose na razrješenje i imenovanje sekretara Skupštine opštine i izvještaj o radu Komisije za unapređenje socijalne zaštite i inkluzije za 2016.godinu.

Na dnevnom redu četvrte sjednice SO naći će se prijedlozi programa zajedničke komunalne potrošnje, o visini poreske stope za oporezivanje nepokretnosti i vrijednosti nepokretnosti na području opštine za 2017. godinu, kao i prijedlog o izradi Strateške procjene uticaja na životnu sredinu za Prostorni plan opštine do 2033. godine. Odbornici će razmotriti i Nacrt programa rada Skupštine opštine u 2017. godini, izvještaj o realizaciji sredstava podsticaja u poljoprivrednoj proizvodnji u protekloj godini, prijedlog odluke o prenosu prava raspolaganja i korišćenja stanova sa Opštine Derventa na nosioce rješenja o dodjeli na korišćenje stanova, kao i prijedlog o prodaji neizgrađenog gradskog građevinskog zemljišta u svojini opštine Derventa  u obuhvatu RP “Industrijska zona”. te imenovanje Savjeta za izradu RP “Rampa”.

U sferi kadrovske problematike biće utvrđena lista stručnjaka za imenovanje konkursnih komisija za sprovođenje postupka za prijem službenika u opštinsku upravu te imenovanje članova komisije za sprovođenje javnog nadmetanja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here