Vijesti Politika Nacrt budžeta opštine Derventa 11.605.000 KM

Nacrt budžeta opštine Derventa 11.605.000 KM

0

DERVENTA Nacrt budžeta opštine Derventa za 2010. godinu iznosi 11.605.000 KM i za 8,8 odsto je veći u odnosu na procjenu izvršenja budžeta za ovu godinu. Ukupni zahtjevi prema budžetu iznose oko 15 milona maraka, a   “želje”  mnogih zasigurno će se čuti na javnim raspravama koje će trajati do kraja ovog mjeseca.

GrbOpstineDerventa

Načelnik opštine Milorad Simić je rekao da se vodilo računa da predloženi budžet zadovolji kriterijume razvojnog i ispoštuju preporuke koje se odnose na mjere štednje

Najviše prihoda u opštinskoj kasi se očekuje od poreza 7.764.869 KM, a planirani su prihodi pd milion maraka i to od prodaje građevinskog zemljišta, mada je u ovoj godini ta vrsta prihoda procjenjena na iznos od 316.000 KM.

Kada su u pitanju rashodi planirano je povećanje odborničkih naknada za 30 odsto. Kapitalni rashodi planirani su u iznosu od 2.432.750 KM i za četiri odsto su manji nego u ovoj godini.

Autor: Nenad Simić

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here