Vijesti Politika Novi mjesni odbori DNS

Novi mjesni odbori DNS

0

Intres za članstvo u DNS sve je veće, pa su se stekli uslovi zaformiranje više odbora DNS u gradu i selima, što je proizilazi iz obaveza i programa o radu opštinskog odbora.

Novi mjesni odbori - mladi su aktivni

U Miškovcima je pokazan veći intres za članstvo u DNS, pa je formirana mjesna organizacija DNS  i izabrano rukovodstvo. Za predsjednika mjesnog odbora DNS u Miškovcima izabran je  Đekić Branimir.

I u Donjoj Lupljanici je formirana mjesna organizacija DNS i izabran mjesni odbor DNS. Za predsjednika mjesnog odbora DNS u Donjoj Lupljanici izabran je Drago Simić Benac, dok je u Pojezni formiran inicijativni odbor, predsjednik ovog odbora je Slobodan Marić. U pripremi su formiranje mjesnih odbora u Bosanskim Lužanima, Gornjim i Donjim Ceranima, kao i u Velikoj i Maloj Sočanici i Osinji.

Opštinsko predsjedništvo DNS je ocijenilo da su dosadašnje aktivnostina formiranju organizacione strukture DNS na teritoriji opštine bile uspješne i da će se nastaviti s takvim tempom u narednom periodu uz aktivne pripreme za izbore.

Predsjedništvo je razmatralo prijedlog odborničke liste kandidata, te kandidature za načelnika opštine, koje će na narednoj sjednici potvrditi opštisnski odbor.

Stvoreni su uslovi da DNS ide sa samostalnom listom odborničkih kandidata bez koalicija. Za nečelnika opštine DNS ima svoje kandidate, koji mogu da odgovore svim izazovima i snose puno odgovornost za budući razvoj opštine, ali se ne isključuju i mogućnost podrške drugih kandidata, što, naravno zavisi od trenutne političke procjene, rečeno je na sastanku predsjedništva DNS Derventa.

Savko Pećić Pesa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here