Vijesti Politika Novi smjer stranke: Povjerenik Hrvatskog bloka u organizaciji Doboj je mladi Marko...

Novi smjer stranke: Povjerenik Hrvatskog bloka u organizaciji Doboj je mladi Marko Cetina

0

Zbor Hrvatskog bloka organizacije Doboj jednoglasno je donio odluku o raspuštanju ove organizacije nakon čega je imenovan povjerenik Marko Cetina i povjerenstvo koje će voditi i pripremati ovu organizaciju za predstojeće lokalne izbore. Cetina je na tom mjestu naslijedio Tripurića, koji se povukao zbog zdravstvenih razloga, saopšteno je iz ove stranke.

Cetina se zahvalio na ukazanom povjerenju rekavši kako je donedavini predsjednik unazad 19 mjeseci, koliko je obavljao dužnost, napravio pozitivan pomak. Naglasio je kako će on nastaviti raditi na trenutno primarnom cilju, a to je pobjeda Hrvatskog bloka na lokalnim izborima.

Želim se kvalitetno pripremiti za izbore i želim nastaviti tradiciju dobrih rezultata koje je stranka ostvarivala proteklom periodu na pomoć građanima, rekao je Cetina, zahvalivši se dosadašnjem predsjedniku na radu.

Istaknao je da slijedi period podmlađivanja stranke, s drugačijim stilom rada, posebno s članovima na terenu, ali i osvježavanjem članstva novim, mlađim članovima, kako bi mlađi kadar već prije slijedećih lokalnih izbora preuzeo ključne uloge u stranci.

Poručio je političkoj javnosti da je Hrvatski blok ozbiljna i složna stranka koja će tražiti poziciju koja joj povjerenjem birača pripada, stati iza svojih ljudi i projekata, ali i podržati ono potrebno zajedništvo među građanima.

Okupljenima se obratio predstavnik Hrvatskog bloka BiH sekretar Jozo Paradžik, poželjevši novom povjereniku Hrvatskog bloka puno uspjeha u radu, te gosti iz organizacije stranke iz Odžaka i Modriče.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here