Politika Izbori 2016 Održan i treći duel kandidata za načelnika Dervente – VIDEO

Održan i treći duel kandidata za načelnika Dervente – VIDEO

1

Sinoć je u studiju banjalučke Alternativne televizije održan treći duel između kandidata za načelnika opštine Derventa Milorada Simića (SNSD) i Nadeta Planinčevića (Savez za promjene).

Kandidati su govorili o uređenju opštine i infrastrukturi, zapošljavanju, privredi, socijalnom davanjima.

Derventa Cafe

PODIJELI

1 komentar

  1. Sinocni duel je bio veoma korektan, bez niskih udaraca. Oba kandidata su, na veoma korektan nacin govorili o postavljenim temama. Ne slazem se sa komentarom Planincevica u vezi Gerijatrijskog doma: da nema potrebe otvarati novi kada postoji veoma dobar privatni…Po mome misljenju, ovaj novi nije za dervencane jer mu je cijena za dervencane previsoka. Znaci, dom u dvoristu dsadasnjeg doma zdravlja bi bio puno jeftiniji, jer posjeduje prostor, kadrove i td. Gospodinu Planincevicu zaijeram sto svome suprostavljenom kandidatu nije postavio nekoliko pitanja: 1. Ciji je novootvoreni Zlatni Lug (kojih clanova SNSD-a), 2. Zasto je 800 m kanalizacije do za potrebe toga doma uradio besplatno i bez ikakve dokumentacije, Zasto je 2 mandata udomio direktora, sekretaricu i Upravni odbor tzv. Gerijatrijskog doma kojima je dijelio platu i da za 2 mandata u tome domu nema niti jednog sticenika, a za to vrijeme preko 100 starih ljudi borave u domovima za stare u drugim opstinama koji su otvoreni i stavljeni u funkciju za samo mjesec dana (da li zato da ne stvori konkurenciju Zlatnom lugu) i 3. Ko finasira Zlatni Lug jer sa 3 sticenika se ne mogu pokriti ni tekuci troskovi, a kamoli servisirati kredit i sl.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here