Vijesti Politika OO SDP BiH Derventa dobio novo rukovodstvo

OO SDP BiH Derventa dobio novo rukovodstvo

3

Za novog predsjednika OO Socijaldemokratske parije Bosne i Hercegovine Derventa izabran je Enver Vejzović.

U najuže rukovodstvo izabrani su i svi dosadašnji predsjednici ove opštinske organizacije, saopšteno je iz SDP BiH Derventa.

Derventa Cafe

3 KOMENTARI

  1. Zahvaljujuci Fadilu Pelesicu i njegovom poltronskom odnosu prema SNSD, ali i ukupnom bezlicnom djelovanju unutar SDP-a, te svodjenjem ove lokalne partije na najjednostavnije komunisticke simbole (kvazjugonostalgija, Titove slike, Kumrovec), ova stranka se svela na 7-8 clanova.

  2. Polaganje vijenaca i partizanske pjesme, to nije politika. Nikakvih politickih ciljeva, nikave politicke inicijative. Nikako da shvate da je Jugoslavija vec odavno mrtva i da je nasa drzava BiH. Jednostavno su postali neatraktivni ali i pomalo smjesni.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here