Vijesti Društvo PAO KRNJINSKI GOROSTAS: Puljanović odstrijelio vepra težeg od 220 kilograma – FOTO

PAO KRNJINSKI GOROSTAS: Puljanović odstrijelio vepra težeg od 220 kilograma – FOTO

0
Neven Puljanović (lijevo)

Lovci koji love u zoni 6, a većina njih je iz sekcije Velika Sočanica, danas su odstrijelili divljeg vepra teškog 223 kg.

Mirne ruke i dobrog pogleda danas je bio Neven Puljanović, predsjednik nadzornog odbora u Lovačko udruženje “Motajica” Derventa i sin istaknutog i dugogodišnjeg lovca Milenka Puljanovića.

Sve to ne bi bilo moguće bez vrhunskih kerova i pomoći kolega lovaca sa kojima Puljanović lovi ovu vrstu divljači. Lovci koji love u ovoj zoni domaćinski gazduju na ovom dijelu LU, pa samim tim je i za očekivati da uspjeh u samom izvršenju lova neće izostati. Redovna prihrana i čuvanje divljači, kao i domaćinsko gazdovanje je urodilo plodom. Ovaj impozantan primjerak je odstrijeljen na slavu svih lovaca Svetog Evstatija, koju sekcija Velika Sočanica danas obilježava i slavi, saopšteno je iz LU “Motajica”.

Inače, gorostas je odstrijeljen u Krnjinu.

Ovom prilikom rukovodstvo LU čestita slavu svim članovima ove sekcije i želi im dobar u nastavku lovne sezone.

 

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here