Vijesti Društvo PAO KRNJINSKI GOROSTAS: Puljanović odstrijelio vepra težeg od 220 kilograma – FOTO

PAO KRNJINSKI GOROSTAS: Puljanović odstrijelio vepra težeg od 220 kilograma – FOTO

0
NEven Puljanović (lijevo)

Lovci koji love u zoni 6, a većina njih je iz sekcije Velika Sočanica, danas su odstrijelili divljeg vepra teškog 223 kg.

Mirne ruke i dobrog pogleda danas je bio Neven Puljanović, predsjednik nadzornog odbora u Lovačko udruženje “Motajica” Derventa i sin istaknutog i dugogodišnjeg lovca Milenka Puljanovića.

Sve to ne bi bilo moguće bez vrhunskih kerova i pomoći kolega lovaca sa kojima Puljanović lovi ovu vrstu divljači. Lovci koji love u ovoj zoni domaćinski gazduju na ovom dijelu LU, pa samim tim je i za očekivati da uspjeh u samom izvršenju lova neće izostati. Redovna prihrana i čuvanje divljači, kao i domaćinsko gazdovanje je urodilo plodom. Ovaj impozantan primjerak je odstrijeljen na slavu svih lovaca Svetog Evstatija, koju sekcija Velika Sočanica danas obilježava i slavi, saopšteno je iz LU “Motajica”.

Inače, gorostas je odstrijeljen u Krnjinu.

Ovom prilikom rukovodstvo LU čestita slavu svim članovima ove sekcije i želi im dobar u nastavku lovne sezone.

 

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here